Mad ud af huset til barnedåb

Et barn skal navngives, før det er et halvt år. Det skal ske enten ved en barnedåb eller blot ved at lade navnet registrere. Uanset hvordan barnet får sit navn ønsker mange forældre at fejre det sammen med de nærmeste. Mange inviterer til middag efter kirken, men flere og flere benytter sig også af en lidt mere uformel brunch. Smageriets menukort byder på flere muligheder uanset, hvad du ønsker.


Alle priser er i kr. pr. kuvert. Ekskl. leveringsomkostninger.

Levering til døren i hele landet
Gratis ændring indtil 8 dage før levering
Maden leveres varm og klar til servering

Skal i holde en barnedåbs-fest for de allernærmeste har vi menuer, der leveres fra 4 kuverter og maden er selvfølgelig ligeså velsmagende.


Skal der børn med til festen?

Vi anbefaler, at børn under 6 år kan dele en kuvert af vores buffeter. Husk dog at bestille ekstra af de retter, der er portionsanrettet – Kontakt evt. kundeservice på 70 15 10 30 for hjælp. Antal kuverter kan gratis ændres indtil 8 dage før festen.

Det er også muligt, at bestille vores børnemenu, der er sammensat med de mindstes favoritter – Bestil fra 4 kuverter.

Se mere

Find din leveringspris

Vi leverer maden direkte til døren ligesom vi afhenter den tomme service efter festen – Tast dit postnummer og find din pris.

Den varme mad leveres i termokasser så den kan komme direkte på bordet uden at skulle varmes. Når du bestiller vælger du den ønskede spisetid og vi angiver et leveringsinterval på 1,5 time ud fra dette. Dagen før levering modtager du en SMS, hvor der er angivet et 45 minutters leveringsinterval.

Mad til barnedåb

Dåben er livets første fejring. Det er en begivenhed fyldt med glæde, kærlighed og drømme for fremtiden. Det er også en tid, hvor familie og venner samles for at fejre den nye tilføjelse til familien. Og når det kommer til at fejre sådan en særlig dag, er maden en vigtig del af oplevelsen.

 

Fejr livet med lækker mad til barnedåb

Som nybagt forælder er der rigeligt at se til. Du skal finde dig tilpas i din nye rolle og samtidig nyde det liv, du har skabt. Og så skal du samtidig arrangere en dåb eller navngivningsfest, hvor der altid er meget, der skal ordnes. Der skal styr på kirken, lokaler, gæstelisten, oppyntning – og naturligvis maden, der er med til at sætte prikken over i’et for en mindeværdig fest.

Gør dig selv en tjeneste og bestil maden hos Smageriet, så du kan bruge dagen på at være nærværende med dine gæster og dit lille vidunder. Hvad end festen skal fejres med en lækker brunch, en uformel havefest eller den helt store begivenhed, så har vi lækre retter, der passer til.

Vores menuer og buffeter er lavet på nøje udvalgte råvarer, der er sammensat og smagt til, så du får den helt perfekte smagssymfoni. Alle vores retter bygger på velkendte favoritter, som vi har givet vores bud på en nyfortolkning af. Det er mad, som alle kender det, men som imponerer med et ekstra twist.

 

3-retters eller buffet til barnedåb med velsmagende favoritter

Der findes ikke én opskrift på, hvordan en barnedåb skal fejres. Du kan vælge at holde en formiddagsbrunch med lækre pandekager, frisk frugt og bagværk, en frokost med en overdådig buffet eller middag med en lækker 3-retters menu af velsmagende retter. Uanset hvad du går med, kan vi hjælpe med at lette byrden for madlavning og levere lækre smagsoplevelser, som dine gæster vil elske.

Hos os er det næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du skal sammensætte en lækker smagsoplevelse for dine gæster. Med vores design-selv-menuer til alle dagens måltider er det op til dig, om du vælger dine personlige favoritter eller noget, du ved dine gæster vil elske. Det samme gælder ved vores store udvalg af brunch-favoritter, der tilbyder den perfekte mix af salt og sødt.

Er du allerede overvældet af beslutninger? Så kan du vælge vores klassiske buffet eller 3-retters menu. Her er retterne udvalgt på forhånd af vores kokke med fokus på de helt rigtige smagskombinationer. Vi har taget valget for dig og skabt lækre smagssymfonier, der rummer både favoritterne og de nytænkte klassikere. Her er noget for enhver smag, og du får helt sikkert en menu, der vækker begejstring.

 

Brunch til barnedåb

Med en brunch til barnedåb starter dagen med at få lagt en god bund for en dejlig fest og giver et lækkert måltid med både sødt og salt. Du kan selv designe din brunchmenu, så den passer til den type barnedåb, du gerne vil holde. Her kan du vælge mellem vores nyfortolkninger af de klassiske brunchretter, hvor du helt sikkert finder noget, der falder i god jord hos dine gæster. Her er et stort udvalg af alt, hvad brunch-hjertet begærer som yoghurt og grød, laks, omelet, pølser og andre lækre typer pålæg, diverse oste og et stort udvalg fra det søde dessertbord.

Vil du ikke slå et stort brød op med en overdådig dåbsfest, er hapsere det helt rigtige valg. Vores hapsere består af små anretninger, der er portionsanrettede og lige til at hapse med rundt til festen. Hapsere fungerer både til den lille, uformelle fest og til festen, hvor de skal udgøre hovedmåltidet. Det er nemlig helt op til dig, hvor mange du vil servere for dine gæster.

 

Gør dig selv en tjeneste – bestil mad ud af huset til barnedåb

Maden kan være en stor byrde, når du skal holde fest. Den er ofte omdrejningspunkt for festen og er med til at præge den gode oplevelse. Derfor er mad ud af huset det smarte valg. Køber du mad til barnedåb hos os, slipper du for indkøb, madlavning, rod i køkkenet, fravær fra festen og det tidspres, der følger med. I stedet skal du blot tænke på at nyde dagen, din rolle som forælder og være sammen med dine gæster.

Vi leverer maden direkte til døren og på porcelænsfade, så du kan stille den direkte ind på bordet og nemt klare de ting, der kræver en smule tilberedning. Til maden medfølger der naturligvis en letlæselig trin-for-trin-vejledning.