Lad Smageriet hjælpe jer til næste firmafest

Uanset om I skal holde stor fest, lille uformel sammenkomst, teambuilding ude af huset eller bare har brug for lidt lækker forplejning til de lange møder – så kan Smageriet sørge for noget godt til ganen. Smagfuld mad bidrager både til den gode stemning men det forbedrer også effektiviteten og giver et skud ny energi. Vi leverer lige til døren og alt maden kommer serveringsklart.

Velsmagende mad til møder, fester & events

Mad er den bedste kilde til energi og godt humør. Begge dele skal der til, når man skal være effektiv til et møde eller hygge sig til en festlig komsammen.  Og hvorfor ikke samtidig forkæle dine medarbejdere eller gæster med et lækkert måltid, der giver alle en skøn smagsoplevelse? Hos Smageriet leverer vi appetitlige smagsoplevelser lige til døren. Maden er enten anrettet på hvide porcelænsfade eller i små skåle, så de er lige til at sætte frem på bordet.

Vil du sikre mætte maver, er vores buffeter eller menuer et godt valg. Her kan du tage det nemme valg med vores faste menuer eller selv vælge de retter, du synes, der lyder tiltalende. Du kan også vælge vores portionsanrettede hapsere, der er perfekte til den lille sult eller som et måltid, der skal være nemt at spise og servere. Til jubilæer eller arrangementer hvor gæsterne mingler, er vores receptionsmenu et oplagt valg.

Vil du have et skræddersyet tilbud?

Lyder vores menuer og buffeter som noget for jer? Vil du vælge den nemme løsning, næste gang der skal afholdes møde, konference eller fest? Så kontakt vores kundeservice i kontaktformularen herunder. De sidder klar med rådgivning til det rigtige valg for jer, oplysning om priser og meget mere.

Vi glæder os til at levere maden til jeres næste firmaarrangement.

Kontakt os og få et tilbud

Fordele I får som virksomhed, når I handler hos Smageriet

🥗 Skræddersyet menu som passer til jeres arrangement og jeres virksomhed

🚚 Vi har køkkener i København, Odense & Aarhus, så vi kan levere i hele Danmark

👩‍🍳 Vi kan tilbyde at medbringe personale til afviklingen

🍽️ Vi har mulighed for at hjælpe jer med opvasken

🔥 Vi kan levere maden varm og klar til servering

🎉 Vores køkkener er gearet til alle fester fra 10 kuverter til +1.000 kuverter

 

Jeres muligheder hos Smageriet, når I bestiller mad

Hos Smageriet leverer vi unikke smagsoplevelser fra vores store menukort, som binder fællesskabet sammen. Uanset hvad I skal holde af arrangement, så kan vi med garanti være jer behjælpelig med maden.

Vi har udviklet et bredt menukort, hvor I både finder årstidens buffeter, brunchmenuer, små portionsanrettede hapsere eller vores populære lunch box to-go. Fælles for hele vores menukort er, at der er blevet kræset for menuerne og de er sammensat ud fra årstidens skønne råvarer 🍽️

Psst… Vi leverer i hele landet og maden kommer varm og klar til servering