Alle priser er i kr. pr. kuvert. Ekskl. leveringsomkostninger.

Levering til døren i hele landet
Gratis ændring indtil 8 dage før levering
Maden leveres varm og klar til servering

Skal der børn med til festen?

Vi anbefaler, at børn under 6 år kan dele en kuvert af vores buffeter. Husk dog at bestille ekstra af de retter, der er portionsanrettet – Kontakt evt. kundeservice på 70 15 10 30 for hjælp. Antal kuverter kan gratis ændres indtil 8 dage før festen.

Det er også muligt, at bestille vores børnemenu, der er sammensat med de mindstes favoritter – Bestil fra 4 kuverter.

Se mere

Find din leveringspris

Vi leverer maden direkte til døren ligesom vi afhenter den tomme service efter festen – Tast dit postnummer og find din pris.

Den varme mad leveres i termokasser så den kan komme direkte på bordet uden at skulle varmes. Når du bestiller vælger du den ønskede spisetid og vi angiver et leveringsinterval på 1,5 time ud fra dette. Dagen før levering modtager du en SMS, hvor der er angivet et 45 minutters leveringsinterval.

Tilbehørsbuffet

Er du skarp til at tilberede helstegt pattegris og vildtbøffer, eller er du den helt store grillmester? Så er der allerede styr på kødet til din næste fest. Men når det kommer til tilbehøret, kan det tage lang tid, når der skal styr på kartofler, salater og alt andet. Med vores tilbehørsbuffet leverer vi alt det, der hører til et godt måltid, og som komplimenterer dit kød på bedste vis.

 

Tilbehør, der passer til alt

Når du har valgt, hvilken type kød du vil servere for dine gæster og kælet for den gode tilberedning, er det vigtigt, at tilbehøret både passer til og lever op til dine forventninger. vi ved, hvor vigtigt det er med det rette tilbehør, så du får lige præcis den menu frem, der komplimenterer kødet. Det er med til at skabe rammen for en succesfuld fest, og maden bliver et samtaleemne for dine gæster

Med vores tilbehørsbuffet vælger du selv, hvilke retter du vil præsentere for dine gæster. Her medfølger 5 slags tilbehør, men du kan altid tilvælge ekstra, hvis dine gæster rigtig skal forkæles med et overdådigt måltid. Fælles for alle vores retter er, at de er skabt med udgangspunkt i velkendte klassikere, men har fået et twist af noget nyt og anderledes – naturligvis med fokus på den gode smag.

Hos os skal du desuden kun købe 10 kuverter for at benytte dig af vores tilbehørsbuffet.

 

Lækkert udvalg af velsmagende retter

Forskellige typer kød kalder på forskellige typer tilbehør. Hos Smageriet har vi helt styr på de gode smagssammensætninger, og derfor tilbyder vi naturligvis et stort udvalg af tilbehør, så du kan finde lige netop det, der passer til den perfekte festmenu hos dig.

Til hovedretten står valget mellem et udvalg af kartofler lige fra de varme flødekartofler til den kolde kartoffelsalat. De friske salater minder om de velkendte klassikere, men er piftet op med sprøde, friske eller salte toppings – og nogle vendes med en lækker dressing.

Du kan også vælge at supplere din festmenu med en appetizer, der byder på små, lette anretninger. Og hvorfor ikke runde måltidet af med en smagfuld dessert, der forkæler den søde tand? Vi har naturligvis også natmad, hvis I skal feste til langt ud på natten.

 

Du steger kødet, vi leverer tilbehøret

Er du en connoisseur i at tilberede kød? Så er der ingen grund til, at du betaler for at få andre til det. Men dine gæster vil formentlig kigge en ekstra gang, hvis menuen kun står på kød. Heldigvis kan du komme nemt omkring tilbehøret, hvis du lader os klare kartoflerne, de friske og sprøde salater, den søde dessert og hvad du nu ellers vil forkæle dine gæster med.

Tilberedning skal du heller ikke bekymre dig om. Maden leveres nemlig varm (med få undtagelser) i hvide porcelænsfade, og salaterne skal blot vendes med den lækre dressing og drysses med sprøde eller friske toppings, så er de lige til at stille på bordet. Du skal blot koncentrere dig om at ramme den helt rigtige stegning på kødet, mens du hygger dig med dine gæster – så klarer vi tilbehøret.