Alle priser er i kr. pr. kuvert. Ekskl. leveringsomkostninger.

Levering til døren i hele landet
Gratis ændring indtil 8 dage før levering
Maden leveres varm og klar til servering

Er der en kommende konfirmand i familien? Se vores konfirmationsmenuer, hvor der er noget for enhver smag.

 


Skal der børn med til festen?

Vi anbefaler, at børn under 6 år kan dele en kuvert af vores buffeter. Husk dog at bestille ekstra af de retter, der er portionsanrettet – Kontakt evt. kundeservice på 70 15 10 30 for hjælp. Antal kuverter kan gratis ændres indtil 8 dage før festen.

Det er også muligt, at bestille vores børnemenu, der er sammensat med de mindstes favoritter – Bestil fra 4 kuverter.

Se mere

Find din leveringspris

Vi leverer maden direkte til døren ligesom vi afhenter den tomme service efter festen – Tast dit postnummer og find din pris.

Den varme mad leveres i termokasser så den kan komme direkte på bordet uden at skulle varmes. Når du bestiller vælger du den ønskede spisetid og vi angiver et leveringsinterval på 1,5 time ud fra dette. Dagen før levering modtager du en SMS, hvor der er angivet et 45 minutters leveringsinterval.

De fleste af vores menuer kan leveres fra 10 kuverter. Vi har dog også et udvalg af menuer, der kan leveres fra kun 4 kuverter – Se dem her.

 


Buffet med et smagfuldt udvalg af nyfortolkede klassikere

Maden er utvivlsomt en vigtig del af enhver fest. Det er omdrejningspunkt for meget af dagen eller aftenen og ender ofte med at blive et samtaleemne, når der skal small talkes på kryds og tværs. Som vært er det altså en vigtig ingrediens for en succesfuld fest. Det ved vi hos Smageriet, og derfor går vi ikke på kompromis med den gode smag.

Vores buffeter er lavet på udvalgte råvarer fra sæsonen med fokus på de lækreste smagssammensætninger. På den måde skaber vi vores velsmagende klassikere med et twist, der både er velkendte, men som tilbyder en ekstra smagfuld dimension til retterne. Du kan være sikker på, at vi har gjort os umage med at lave en buffet, både vi og du kan være stolte af at servere.

 

Buffet ud af huset til den perfekte fest

Buffet er et populært valg til mange fester. Og det er der mange grunde til. For dig som vært er det en oplagt mulighed for at vælge dine personlige livretter, prøve noget nyt og samtidig sørge for at de velkendte klassikere er til stede, så alle bliver glade. Buffeten er på en og samme tid uformel og overdådig. Dine gæster kan sammensætte deres helt egne retter, mens de mingler med de andre gæster, når de mødes ved buffeten. Det giver både mættede maver og god stemning.

Hos Smageriet kan du vælge at skabe din helt egen buffet eller gå med en af vores faste menuer. Med vores design-selv-menu er det helt op til dig, hvor mange saucer, typer af kød og andet tilbehør, du vælger udover dem, der hører med til prisen. Her er det kun fantasien (og måske pengepungen), der sætter grænser. Du vælger nemt de retter, der skal indgå i din buffet og trykker blot videre til bestilling. Alt du skal gøre er at vælge dato og tid for levering, så klarer vi madlavningen.

Frokost buffet til den uformelle fest

Har du inviteret gæster ved frokosttid? Både til den uformelle fødselsdagsfest eller den helt store dåbsfejring er en frokost buffet det oplagte valg, hvis festen skal fejres om dagen frem for om aftenen. Bestil frokost buffet ud af huset, når du skal forkæle dine gæster med lækre smagsoplevelser og samtidig slippe for madlavningen.

Med vores design-selv-menu kan du selv sammensætte en velsmagende menu, og vælge om det skal være den helt store 3-retters eller en hovedret med passende tilbehør.

Til den lette frokost er vores hapsere helt ideelle. De smagfulde små anretninger kan kombineres præcis, som du ønsker, eller du kan vælge vores nøje sammensatte hapsermenu, som vores kokke har kræset for. Alt efter hvor mange hapsere du bestiller, kan det fungere som et let frokost eller som et mættende måltid.

 

Brunch buffet til den perfekte start på dagen

Der er næsten intet bedre end et lækkert og mættende måltid at starte dagen ud på. Det giver en god bund for resten af dagen. Og hvorfor ikke kombinere det med en fest eller hyggelig komsammen med venner eller familie?

Med en brunch buffet fra Smageriet kan du sove længe og overlade madlavningen til os. Du skal ikke tænke på andet end at hygge om dine gæster og nyde den gode mad. Vi har et stort udvalg af brunch buffeter, som du selv kan sammensætte, så de passer perfekt til dig og dine gæsters smagsløg.

Vi leverer buffet ud af huset, du nyder fest

Selvom du elsker at lave mad, kan det være en stor byrde, når der skal laves mad til en fest. Det kan knibe med plads i køleskabet og ovnen, og det ender ofte i et stort oprydningsarbejde. Heldigvis behøver du ikke stå med hele arbejdet selv. Bestiller du buffet ud af huset hos os, får du maden leveret lige til døren.

Vi har køkkener mange steder i landet, og derfor kan vi tilbyde levering af frisk mad direkte hjem til dig. Det meste leveres klar til at stille på bordet på porcelænsfade eller som portionsanretninger. Kræver noget af maden en tur i ovnen, medfølger en letforståelig vejledning til tilberedning. Lad os klare maden, så kan du koncentrere dig om at være nærværende med dine gæster.