Find menuinspiration til jeres næste arrangement og lad den gode smag være samlingspunktet

Nedenfor kan du læse om jeres muligheder for at bestille mad ud af huset hos Smageriet til jeres næste firmafest, møde, reception eller bare-fordi-hyggemiddag. Vi tilbyder alt fra mundrette receptionsanretninger til store buffeter.

Portionsanrettede hapsere til jeres firmafest

En af vores mest populære menuer på menukort er vores hapsere, som er små nøje sammensatte portionsanretninger. Hapserne er oplagt til større arrangementer med mange mennesker, som eksempelvis den uformelle frokost eller et jubilæum, hvor folk kommer og går.

Vores hapsere kan sagtens spises stående og kræver ikke nødvendigvis en siddeplads. Udvalget af hapsere er stort og du finder både fiskeanretningerne, vegetariske anretninger, klassiske anretninger som sliders, dem der kan bruges som det søde punktum og meget andet.

Psst… Se vores store udvalg af hapsere lige her 🍔

Lunch Box to-go

Den nye Lunch Box to-go er en efterspurgt løsning fra mange virksomheder, der ønsker et mere spændende alternativ til sandwich, når den står på ude-af-huset-arrangementer. Lunch Box to-go er små portionsanrettede hapsere pakket i en papkasse til hver person. Du vælger selv hvilke hapsere, der skal serveres for dine medarbejdere. Løsningen er især god til at tage med på tur, på team-building eller andre arrangementer, der foregår i det fri.

Se retterne og prisen her

Bestil ved at kontakte kundeservice

Receptionsmenu med små anretninger

Skal I holde reception eller event, hvor der godt må være en lille mundret bid mad til champagnen, så er Receptionsmenuen perfekt. Her får I 6 små festlige anretninger med lidt for enhver smag. Retterne er udviklet så de kan spises uden bestik, og er derfor perfekte hvis man skal gå rundt og mingle til en kom-sammen. De små anretninger kommer på pæne fade – klar til at sætte direkte på bordet.

Se receptionsmenuen her

Eller bestil ved at kontakte kundeservice

Brunch design-selv

Morgenmødet bliver bare lidt mere luksus, når man forkæler deltagerne med en brunch-buffet. Hos Smageriet kan du sammensætte din helt egen menu ud fra flere smagfulde retter. Der er alt fra yoghurt med med rabarberkompot til røget laksetatar eller vores populære Æg Florentine med spinat og kartoffel. Med andre ord er der alt hvad brunch-hjertet begærer. De kolde retter anrettes på fade a 10-15 kuverter eller i portionsanrettede glas – klar til at sætte direkte på bordet.

Psst… Se alle retterne til brunchbuffeten lige her 🍳

Få leveret en smagfuld sommermenu

Står I og skal i gang med at planlægge jeres sommerfest, så kan Smageriet hjælpe jer med maden. Vi leverer maden varm og klar til servering – og vi har mulighed for at hjælpe jer med opvasken. Hos Smageriet får du skønne retter fra det klassiske til det helt nye med et twist. Menuen kan blive skræddersyet efter jeres ønsker og behov, eller du kan vælge vores sammensatte Sommerfest-menu.

Til sommerens firmaarrangementer har vi designet en helt særlig 3-retters menu, der rummer noget for alle. Her får du to portionsanrettede forretter i glas, en hovedretsbuffet bestående af 10 retter samt en portionsanrettet dessert med jordbær-trifli.

Se hele menuen her

Bestil ved at kontakte kundeservice

 

Årets klassiske buffet

Er jeres næste fest en aftenfest, kan det være oplagt med en varm buffet til gæsterne.  Hvis I vælger “Årets Klassiske Buffet” får I 7 skønne retter leveret, hvor der er noget for enhver smag. Buffeten består af 3 slags kød, 2 slags kartofler og  2 slags salater og I får hele herligheden til kun 132 kr. pr person. Skal kollegerne rigtig forkæles så er der mulighed for at tilvælge både dessert og forret til menuen.

 Pssst… du kan se hele menuen lige her 🍅