Kvalitet

Hos Smageriet har vi fokus på råvarernes kvalitet, fødevaresikkerhed, det gode håndværk og ikke mindst smag og præsentation af maden.

 

De gode råvarer

Kun med de gode råvarer kan der tilberedes et godt måltid. Vi bruger primært faste leverandører, hvor vi kan stole på, at kvaliteten er i orden ved hver levering.

 

Fødevaresikkerhed

Vores fire køkkener er underlagt gældende kvalitetskrav og procedurer:

  • Egen kvalitetsafdeling holder løbende uanmeldte, interne audits og audits af leverandører
  • Egen kvalitetsafdeling forestår løbende uddannelse af køkkenpersonale i forsvarlig håndtering af fødevarer og fødevaresikkerhed
  • Transport af maden foregår i fødevaregodkendte opbevaringskasser
  • Udførlig skriftlig vejledning følger med maden, så du ved, hvordan maden bedst anrettes og serveres.

Se Fødevarestyrelsens smiley

 

Klargøring og servering

Vores mad leveres på hvide porcelæns fade og skåle, så det er klar til servering. Du får altid en udførlig vejledning til, hvordan du skal klargøre maden. Varme og lune retter leveres varme i termokasser, som kan holde maden varm. Enkelte varme retter er ikke velegnet til transport i termokasse, hvorfor de leveres i ovnvenlige bakker, og skal varmes hos dig inden serveringen.

Vi anbefaler at maden spises på samme dag som den er leveret.

Samtidig anbefaler vi, at man sikrer en god hygiejne ved buffeten, ved at følge disse enkle råd:

  • Sørg for at ta-tøjet ved buffeten er langt, så man kan tage af retterne uden at berøre maden
  • Sørg for at der er adgang til håndvask med sæbe i nærheden, samt sæt evt. håndsprit op ved siden af buffeten