Børnemenu ud af huset

Er der børn blandt gæsterne, er det et sikkert hit at servere en decideret børnemenu. Børn er ofte mere traditionelle i deres valg af mad, og foretrækker ofte det kendte. Derfor har Smageriet sammensat en dejlig børnemenu, som de fleste børn vil blive glade for at blive forkælet med.


Alle priser er i kr. pr. kuvert. Ekskl. leveringsomkostninger.

Levering til døren i hele landet
Gratis ændring indtil 8 dage før levering
Maden leveres varm og klar til servering

Børnemenu ud af huset på børnenes præmisser

Vores retter tager udgangspunkt i velkendte klassikere, som alle kan være med på. Derfor er der ikke nødvendigvis behov for, at du skal købe børnemenuer til de yngste gæster. Du kan sagtens servere det, de voksne får. I det tilfælde anbefaler vi, at du til børn under 6 år bestiller en halv kuvert pr. barn.

Det er dog ikke alle børn, der vil spise det samme som de voksne. Derfor kan det være nødvendigt at præsentere en klassisk børnemenu. Vores børnemenu består af mini-burgere som hovedret med gnavegrønt til. Til de mere sultne børn er det muligt at tilkøbe en snasket omgang nachos til forret og/eller lækker brownie med marshmallows til dessert.

Også her er der kræset for den gode smag. De klassiske retter byder ikke på nogen kulinariske overraskelser, men har den lækre, klassiske smag, som børnene elsker.

Det skal ikke være besværligt at tage hensyn til børnene og gøre alle gæster glade. Og det er det heller ikke hos os. Maden leveres naturligvis sammen med resten af menuen. Børnemenuen er kold, når den leveres, men efter en let opvarmning er den lige til at stille ind på børnebordet.

Børnemenu til børnefødselsdag leveret uden problemer

Børnefødselsdage er en livsbekræftende begivenhed med sjov og hygge for både børn og voksne. Når børnene leger rundt i hele huset, er der rigeligt at holde styr på. Der skal dækkes bord, pyntes op, laves aktiviteter, serveres drikkevarer, holdes øje, snakkes med de andre voksne og de sultne maver skal mættes. Gør dig selv en tjeneste og bestil mad til børnefødselsdagen ud af huset.

Med vores børnemenu får du en nem og lækker løsning, der gør børnefødselsdagen lidt mere overskuelig. De lækre klassiske børneretter er med sin gode smag et hit hos børnene og med den nemme tilberedning også en klar favorit hos de voksne. Du kan bestille helt ned til 4 kuverter og samtidig købe en velsmagende buffet eller hapsere til de voksne. Så får du mere tid til at være nærværende og nyde den gode stemning med leg og glade børn.