Tapas ud af huset

Skal du invitere til tapasaften, hygge med vennerne eller måske reception, så er det oplagt at bestille tapas ud af huset fra Smageriet. Tapas er navnet på en række små retter og kan bestå af både kolde og varme retter. Du opnår ikke kun en gastronomisk oplevelse for ganen med vores tapas, men også en kulturel oplevelse for hjertet. Vores tapas kan bruges som appetitvækkere, snacks eller som et større måltid. Tapas er særligt velegnet til receptioner, åbent hus eller noget helt tredje, hvor gæsterne kommer og går. Ligeledes er tapas velegnet til siddende såvel som stående gæster og de kræver ikke mere end man stadig kan have et glas koldt perlende vin i hånden.

Du kan også sagtens servere vores tapas for venner & familie til en uforpligtigende aften, hvor hygge og nærvær er i fokus. Det er en anretning, hvor det er naturligt at sidde og ”hapse” af de forskellige retter og er derfor også velegnet til en aften med gode venner, vin & hygge i fokus.

Vores tapas er anrettet på hvide fade og derfor kræver tilberedningen ikke det store. Du skal blot nyde maden, dine gæster og det gode selskab. Resten sørger vi for.

Vælg selv om du er til klassisk spansk tapas med ost og pølse eller om du mere er til vores finger-food. Vores finger-food er international inspireret tapas, hvor vi har sammensat nogle af verdens specialiteter. Fælles for specialiteterne er, at de er nemme at spise og falder i de flestes smag. Vælg selv din tapas og oplev en kulturel oplevelse for hjertet.

Gå på opdagelse i vores tapas-univers og find ud af, hvad der passer bedst til dig og din anledning.


Alle priser er i kr. pr. kuvert. Ekskl. leveringsomkostninger.

Levering til døren i hele landet
Gratis ændring indtil 8 dage før levering
Maden leveres varm og klar til servering

Selvom i holder en mindre fest kan Smageriet også levere maden. Se vores menuer, der kan leveres fra 4 kuverter.


Skal der børn med til festen?

Vi anbefaler, at børn under 6 år kan dele en kuvert af vores buffeter. Husk dog at bestille ekstra af de retter, der er portionsanrettet – Kontakt evt. kundeservice på 70 15 10 30 for hjælp. Antal kuverter kan gratis ændres indtil 8 dage før festen.

Det er også muligt, at bestille vores børnemenu, der er sammensat med de mindstes favoritter – Bestil fra 4 kuverter.

Se mere

Find din leveringspris

Vi leverer maden direkte til døren ligesom vi afhenter den tomme service efter festen – Tast dit postnummer og find din pris.

Den varme mad leveres i termokasser så den kan komme direkte på bordet uden at skulle varmes. Når du bestiller vælger du den ønskede spisetid og vi angiver et leveringsinterval på 1,5 time ud fra dette. Dagen før levering modtager du en SMS, hvor der er angivet et 45 minutters leveringsinterval.

Tapas ud af huset

Delicioso! Er det også din reaktion, når du tænker på tapas? Med tapas tager du på en kulturel rejse for hjertet og for smagsløgene. Og med vores tapas ud af huset vælger du selv, hvor rejsen går til. Vores tapasmenu kan du nemlig selv sammensætte ud fra de små retter, der passer til din fest eller sammenkomst. Fælles for dem alle er, at de er nøje sammensat af sæsonens råvarer og tilbyder forskellige lækre smagsoplevelser, vi har kræset for.

 

Forkæl dine gæster med et spændende måltid

Er du træt af altid at servere den klassiske festmenu, når du inviterer gæster til spisning? Så er tapas en god mulighed for at give dine gæster en lækker og anderledes oplevelse, der er med til at sætte gang i hyggen og samtalen. Det er en anretning, hvor det er naturligt at sidde og ”hapse” af de forskellige retter og er derfor velegnet til en aften med gode venner, vin og hygge.

Tapasmenuen består af små, smagfulde retter, der er perfekte til at dele og skabe en afslappet og hyggelig atmosfære. Når du vælger at servere tapas til din begivenhed, kan du tilbyde dine gæster en smagsoplevelse, der er fyldt med forskellige smagsnuancer og teksturer.

Tapas er også det ideelle valg til receptioner, åbent hus eller noget helt tredje, hvor gæsterne kommer og går. De små anretninger er velegnet til siddende såvel som stående gæster, og de kræver ikke mere, end man stadig kan have et glas koldt, perlende champagne i den anden hånd.

 

Tapas ud af huset til den lille sult eller som stort måltid

Vores hapsere/tapasanretninger består af små portioner af lækre retter. Hapserne kommer i mange forskellige smagsnuancer og råvarer, der hver især indeholder en nyfortolkning af velkendte klassikere. Bestiller du 4-5 hapsere pr. person, kan du dække den lille sult.

Men det betyder ikke, at hapserne kun fungerer som lette snacks til de uformelle fester. Bestiller du 10-12 hapsere pr. person, kan du sammensætte et lækkert og overdådigt buffetbord, hvor dine gæster kan forkæle sine smagsløg med et stort udvalg af lækre retter.

 

Lækre smagsoplevelser med tapas ud af huset

Tapas er oprindeligt en spansk spise, og du kender dem sikkert i form af delikatesser som ost, oliven, sprødt brød med chorizo eller skinke, peberfrugt og andre sydeuropæiske lækkerier. Med tapas kan du give dine gæster en smagsoplevelse, der er fyldt med forskellige smagsnuancer og teksturer. Og du vælger selv, om du vil gå med en bestemt madkultur eller bevæge dig rundt i verden.

Hos Smageriet har vi nemlig et stort udvalg af tapasanretninger lige fra små fiskeretter og ost til de populære sliders. Fælles for alle vores små retter er, at der er kælet for både den gode smag og den flotte anretning kreeret ud fra nøje udvalgte råvarer. Med tapas til din fest eller begivenhed kan du tilbyde dine gæster smagfulde og indbydende anretninger, der tager dem på en gastronomisk og kulturel rejse.

Tapas til døren – klar til at sætte på bordet

Når du bestiller tapas ud af huset, tager vi os af alt lige fra forberedelse og anretning af maden til servering. Alt du skal gøre er at slappe af og nyde dit selskab uden bekymringer om madlavning og servering.

Vores tapas/hapsere serveres i portionsanrettede patentglas, så de er nemme at stille frem, uden du skal i gang med den store anretning. Vi leverer maden lige til døren, så alt du skal gøre er at sætte den på bordet, når I skal spise. Så kan du nyde maden, dine gæster og det gode selskab. Resten sørger vi for.