Afbestillingsforsikring

Hvis uheldet er ude og du må aflyse fest

Hos Smageriet kan du altid annullere din ordre helt frem til 8 dage før planlagt levering.

Ønsker du at være sikret endnu bedre, har du mulighed for at tegne en afbestillings-forsikring.

Med denne i hånden, kan du, hvis uheldet er ude, aflyse arrangementet helt frem til selve dagen, og samtidig få dækket alle udgifterne hos Smageriet – både mad og transport.

Forsikringen koster 6,95 kroner pr. kuvert og skal tegnes når du laver bestillingen.

 

Forsikringen træder i kraft, hvis festen/begivenheden skal aflyses på grund af:

  • Dødsfald
  • Alvorlig akut sygdom
  • Hospitalsindlæggelse
  • Lægeordineret sengeleje eller det, der sidestilles hermed hos dig selv eller din nære familie (ægtefælle/samlever, forældre, børn og søskende).

Vi kan bede om en lægeerklæring, som du i givet fald selv skal betale. Forsikringen dækker ikke, hvis begivenheden aflyses af andre årsager end nævnt her, f.eks. fortrydelse, ændrede planer, manglende tilslutning, vejret m.v.

Specifikt i relation til Corona: Såfremt aflysning sker på baggrund af et påbud fra myndighederne, der direkte forbyder forsamlinger over et givet antal, og arrangementet således bliver ramt af dette gælder afbestillingsforsikringen også.

OBS: Selvom du har tilkøbt afbestillingsforsikring er det IKKE muligt, at ændre i kuvertantal, hvis der er mindre end 8 dage til levering. Vores afbestillingsforsikring er gældende, hvis uheldet er ude og du er nødsaget til at aflyse hele dit arrangement.