Alle priser er i kr. pr. kuvert. Ekskl. leveringsomkostninger.

Levering til døren i hele landet
Gratis ændring indtil 8 dage før levering
Maden leveres varm og klar til servering

Skal der børn med til festen?

Vi anbefaler, at børn under 6 år kan dele en kuvert af vores buffeter. Husk dog at bestille ekstra af de retter, der er portionsanrettet – Kontakt evt. kundeservice på 70 15 10 30 for hjælp. Antal kuverter kan gratis ændres indtil 8 dage før festen.

Det er også muligt, at bestille vores børnemenu, der er sammensat med de mindstes favoritter – Bestil fra 4 kuverter.

Se mere

Find din leveringspris

Vi leverer maden direkte til døren ligesom vi afhenter den tomme service efter festen – Tast dit postnummer og find din pris.

Den varme mad leveres i termokasser så den kan komme direkte på bordet uden at skulle varmes. Når du bestiller vælger du den ønskede spisetid og vi angiver et leveringsinterval på 1,5 time ud fra dette. Dagen før levering modtager du en SMS, hvor der er angivet et 45 minutters leveringsinterval.

Brunch leveret til døren

Findes der en bedre start på dagen end en lækker brunch? Med vores brunchmenu kan du sætte tænderne i smagfulde anretninger, mens du nyder morgenkaffen og får en sludder med venner og familie. Og så slipper du for at skulle stå tidligt op og stresse rundt i køkkenet, mens dine gæster hygger om maden.

 

Brunch take away der sætter rammen for en god morgen

Brunch er en hyggelig måde at samle dem, du holder af. Det kan være som fejring af en af livets store fester som fødselsdage og barnedåb, eller blot når du vil samle familie eller venner til en hyggelig stund. Vores brunch består af lækre, klassiske morgenmadsretter med et twist. Her er der kælet for de gode råvarer og smagssammensætninger, der gør morgenen lidt bedre.

Hos os kan du vælge mellem vores design-selv-brunch eller Go’ Morgen brunch. I vores Go’ Morgen brunch får du en fast menu, hvor der er lidt fra både det søde og salte køkken. Vi har sammensat retterne, så I får en bid af alt det, der traditionelt hører til en god brunch. Menuen består af et udvalg af retter, der er nemme at stille på bordet og dele.

Du kan også vælge at gå med vores design-selv-brunch. Her sammensætter du selv din brunchmenu blandt vores store udvalg af lækre retter. Du skal minimum vælge 7 retter, men vil du forkæle dine gæster med et overdådigt brunchbord, er det kun fantasien, der sætter grænser.

 

Brunch ud af huset fyldt med velsmagende råvarer

Brunch er en fantastisk måde at kombinere det bedste fra morgenmad og frokost i et enkelt, dejligt måltid. Nøglen til en vellykket brunch er gode råvarer og de helt rigtige smagssammensætninger. Hos Smageriet tager vi sæsonens råvarer ind, og vores kokke tager sig tid til at skabe smagfulde anretninger, der har en god balance af smage samt passer godt sammen med de andre retter i menuerne.

Med vores brunch ud af huset vælger du selv, hvilke smage du vil tilbyde dine gæster. Du kan for eksempel vælge at starte med en lækker yoghurt med rabarberkompot eller overnight chiagrød med friske frugter. Til det salte bord kan du vælge en fersk fiskeanretning, saftige brunchpølser eller lækre anretninger lavet med æg som hovedingrediens. Til dessert kan du tilfredsstille den søde tand med et stort udvalg af retter.

 

Vær en del af hyggen med brunch ud af huset

Det værste ved at invitere gæster til spisning er, når madlavning og praktik overskygger hyggen. Og især når dine gæster kommer til brunch, og du knokler i køkkenet for at få maden klar, inden de banker på døren. Gør dig selv en tjeneste og lad os klare maden.

Når du har valgt de retter, der passer helt perfekt til din brunch, skal du ikke gøre andet end at glæde dig. Vi leverer din valgte menu på dagen, når du skal bruge den. Så er din opgave blot at sætte maden på bordet og evt. varme de retter, der skal serveres lune.