Nytårsmenu: Forret, mellemret, hovedret og dessert

Vi har pt. lukket for bestilling af vores nytårsmenuer. Følg med her på siden og se når menuerne for 2025 bliver sat til salg.

Forret

Glæd dig til en cremet hummerbisque, dertil ricotta- og spinat ravioli samt stegte bøgehatte vendt med persille. Retten er pyntet med caviart og ved siden serveres maltbrød.

Mellemret

Årets mellemret består af bagt vintersalat med knas af knust pistacie- og cashewnødder serveres med marmoreret urtefløde, citronperler, sprød rug og karse.

Hovedret

Tournedos af kalvemørbrad, som serveres med Pommes Annette og selleripure. Dertil gule syltede beder, ristede aspargesbroccoli og forårsløg samt rødvinsglace.

Dessert

Som det søde punktum tilbyder vi en hvid brownie med hindbær. Dertil syrlig lemoncreme, crunch på bagt hvid chokolade og hasselnødder samt hindbærcoulis.

Vinmenuer fra H.J. Hansen Vin

VI HAR LUKKET FOR ORDRER TIL NYTÅRSAFTEN. DERFOR TAGER VI DESVÆRRE IKKE IMOD FLERE BESTILLINGER.

Vinmenu afhentes i H.J. Hansen Vin-butikken i Århus, Odense eller København sammen med den bestilte nytårsmenu. Du vælger afhentningssted under bestilling.

Luksus vinmenu

Fire nøje udvalgte flasker – Anbefales til 4 personer:

  • 2022 Marsannay Blanc Les Vignes Marie, AOP
  • 2023 Langhe Nebbiolo Clare JC, DOC
  • 2018 Brunello di Montalcino, D.O.C.G.
  • Ch. Lafon, Sauterne

Læs mere om Luksus vinmenu

999,- pr. vinmenu m/ 4 fl. vin (butikspris 1.349,80)

Den gode vinmenu

Fire nøje udvalgte flasker – Anbefales til 4 personer:

  • Grande Courtade Chardonnay, IGP
  • Saumur Rouge
  • 2022 Côtes-du-Rhône Village Rouge, AOP
  • Brachetto d´Acqui, D.O.C.G.

Læs mere om Den gode vinmenu

399,- pr. vinmenu m/ 4 fl. vin (butikspris 539,80)