Alle priser er i kr. pr. kuvert. Ekskl. leveringsomkostninger.

Levering til døren i hele landet
Gratis ændring indtil 8 dage før levering
Mulighed for børnemenu

Skal der børn med til festen?

Vi anbefaler, at børn under 6 år kan dele en kuvert af vores buffeter. Husk dog at bestille ekstra af de retter, der er portionsanrettet – Kontakt evt. kundeservice på 70 15 10 30 for hjælp. Antal kuverter kan gratis ændres indtil 8 dage før festen.

Det er også muligt, at bestille vores børnemenu, der er sammensat med de mindstes favoritter – Bestil fra 4 kuverter.

Se mere

Find din leveringspris

Vi leverer maden direkte til døren ligesom vi afhenter den tomme service efter festen – Tast dit postnummer og find din pris.

Den varme mad leveres i termokasser så den kan komme direkte på bordet uden at skulle varmes. Når du bestiller vælger du den ønskede spisetid og vi angiver et leveringsinterval på 1,5 time ud fra dette. Dagen før levering modtager du en SMS, hvor der er angivet et 45 minutters leveringsinterval.

Mad ud af huset fra 4 kuverter

Skal du holde en lille intim fest eller blot samle familien til en hyggelig stund? Eller vil du forkæle dine gæster med lidt ekstra lækker mad til en aften derhjemme? Så tilbyder vi også mad ud af huset til små selskaber. Vi serverer smagfulde menuer ned til 4 kuverter, hvor der er kræset for den gode smag, udvalgt råvarer af kvalitet og kombineret smage, der giver de velkendte klassikere et twist.

 

Lille selskab, stor smag

Bare fordi du skal holde fest eller komsammen for et mindre selskab, betyder det ikke, at du selv skal stå for maden og det besvær, der nu følger med. Det er helt okay at springe over, hvor gærdet er lavest og at prioritere at bruge tiden med dine gæster. Lad i stedet os stå for den gode mad, der er med til at sætte stemningen for aftenen.

Med vores hyggemenu ned til 4 kuverter får du både buffet og dessert til en fuldendt aften. Her er alt, hvad hjertet og maven begærer. Alle retter er lavet på årstidens lækreste råvarer og sammensat af vores kokke, der har helt styr på de gode smagssammensætninger. Essensen i vores retter er, at du kan forvente den velkendte gode smag fra klassiske favoritter, men med et twist der gør maden lige lidt lækrere.

 

Invitér familien til en hyggelig og afslappende aften

Der er intet bedre end at samle familien til en hyggelig og uforpligtende stund, hvor god mad og en sludder om alt mellem himmel og jord er opskriften på en god aften. Og selvom selskabet ikke er stort, kan tanken om at skulle stå i køkkenet en hel dag være nok til, at invitationen til familien ender med ikke at blive sendt ud.

Med vores familie-forkælelses-menu bliver der tid til hygge og samvær frem for madlavning og opvask. Menuen består af et fast antal retter, der er sammensat af vores kokke, så du er sikret lækre smagskombinationer og kan tilbyde din familie (eller venner) lidt til enhver smag. Minimumsbestilling for menuen er 4 kuverter.

Brunch er den perfekte start på dagen. Men det kan blive en lang morgen, hvis du skal stå i køkkenet og forberede alverdens små anretninger til dine gæster. Vi har brunchmenuer, der kan købes helt ned til 6 kuverter, så du kan slippe for at bruge mange timer på mad, og samtidig nyde en god brunch i godt selskab.

 

Den nemme løsning til en succesfuld aften

Hvad end det er en hyggelig komsammen i weekenden, til fødselsdagsfesten med de tætteste familiemedlemmer eller andet, er det dejligt selv at slippe for at stå i køkkenet.

Bestiller du mad fra os hos Smageriet til din næste fest, er der ingen grund til ikke at invitere gæster til en hyggelig stund. Denne menu leveres i engangsservice, så du selv kan anrette, som du ønsker. Og så slipper du for at skulle levere service tilbage til os.