Alle priser er i kr. pr. kuvert. Ekskl. leveringsomkostninger.

Levering til døren i hele landet
Gratis ændring indtil 8 dage før levering
Maden leveres varm og klar til servering

Skal der børn med til festen?

Vi anbefaler, at børn under 6 år kan dele en kuvert af vores buffeter. Husk dog at bestille ekstra af de retter, der er portionsanrettet – Kontakt evt. kundeservice på 70 15 10 30 for hjælp. Antal kuverter kan gratis ændres indtil 8 dage før festen.

Det er også muligt, at bestille vores børnemenu, der er sammensat med de mindstes favoritter – Bestil fra 4 kuverter.

Se mere

Find din leveringspris

Vi leverer maden direkte til døren ligesom vi afhenter den tomme service efter festen – Tast dit postnummer og find din pris.

Den varme mad leveres i termokasser så den kan komme direkte på bordet uden at skulle varmes. Når du bestiller vælger du den ønskede spisetid og vi angiver et leveringsinterval på 1,5 time ud fra dette. Dagen før levering modtager du en SMS, hvor der er angivet et 45 minutters leveringsinterval.

Hapsere – Til den lille sult eller som et helt måltid

Skal du holde reception, studentergilde eller andet, hvor det store buffetbord ikke passer ind? Så er vores hapsere lige det, du leder efter. De små anretninger af forskellige smagsfulde retter er lige til at hapse med rundt, når der skal snakkes og mingles med de andre gæster. Hapserne kan også fungere som et helt måltid, hvis du gerne vil tilbyde dine gæster et stort udvalg af lækre retter.

 

Små hapsere til velkomst

Vi kender det alle. Med mad i maven er tonen lidt mere venlig og imødekommende og overskuddet lidt større. Skal du holde en stor fest, bryllup, foredrag eller andet, kan det for dig som vært være en god ide at sikre, at alle er spist af inden et arrangement. Og her kommer vores hapsere ind i billedet.

De små hapsere er oplagte lette anretninger, der fungerer godt som snacks til de mere uformelle begivenheder. De er nemme at tage i hånden og spise, mens man mingler med andre gæster eller står ved et højbord. Vores hapsere fungerer også som tapas, hvis du vil invitere på et anderledes og spændende måltid, hvor du og dine gæster kan sætte tænderne i lidt af hvert.

 

Et stort udvalg af lækre anretninger til fest

Vores hapsere giver dig mulighed for helt selv at sammensætte et lækkert udvalg af små anretninger til din fest. I vores design-selv-menu vælger du mellem over 20 forskellige velsmagende anretninger, du kan kombinere på utallige måder. Du kan også tage det nemme valg og vælge vores faste hapsermenu med 6 anretninger, der er sammensat af vores kokke med fokus på den gode smag.

Og smagen er vores hjertebarn. Fælles for alle hapsere er, at de er nøje udvalgt, både når det kommer til de gode råvarer og de bedste smagssammensætninger. Har du allerede luret på retterne, har du formentlig fundet både velkendte retter og nyfortolkninger af klassikere. Det er nemlig vores mål at lave mad, som alle kan forstå, men som har et ekstra twist af kvalitet og lækkerhed.

 

Hapsere til fester i alle størrelser

Hapserne består af små portioner, der kommer i skåle eller som anretninger, der er lige til at tage i hånden. Derfor er de oplagte som små snacks til fester, hvor du ikke vil servere et hovedmåltid.

Men vores hapsere fungerer også rigtig godt som en buffet med et stort og spændende udvalg af alverdens retter. Her kan du forkæle dine gæster med et overdådigt gastronomisk tag-selv-bord, der byder på klassiske retter med et twist i alverdens udformninger. Vi anbefaler, at du bestiller 10-12 forskellige hapsere, hvis menuen skal udgøre hovedmåltidet til din fest.

 

Små bidder, store smage – uden besvær

Du kender det sikkert. Du skal holde fest, og allerede tanken om alle de ting, der skal styr på, kan få dig til at overveje, om du nu også behøver at fejre din fødselsdag i år. Der skal handles, gøres rent, inviteres, dækkes bord, findes stole nok til alle, laves mad, vaskes op – listen er lang. Orker du det ikke? Så kommer vi dig til undsætning.

Bestiller du mad fra Smageriet, kan du tjekke en del punkter af din liste:

  • Madlavning er klaret
  • Indkøbslisten er reduceret
  • Opvasken er mindsket
  • Maden er anrettet
  • Du løber ikke tør for fade og skåle

For at gøre det endnu nemmere for dig, leverer vi naturligvis maden lige til din hoveddør (eller der hvor festen skal afholdes). Her kommer hapserne i små portionsanretninger, der er lige til at sætte frem. Det er nemt for dine gæster lige at snuppe med ned til bordet eller tage med rundt.