Mad ud af huset til reception

En reception har ofte karakter af åbent hus, hvor indbydelsen er mindre formel og gæsterne kikker forbi indenfor et givent tidsrum.  En reception bruges i forbindelse med stort set alle former for mærkedage fx firmajubilæer, åbninger af nye faciliteter eller bryllupper. Receptioner er ofte kortvarige, og traktementet er derfor let og nemt at indtage stående, hertil passer Smageriets Hapsere fortrinligt.


Alle priser er i kr. pr. kuvert. Ekskl. leveringsomkostninger.

Levering til døren i hele landet
Gratis ændring indtil 8 dage før levering
Maden leveres varm og klar til servering

Det er også populært at holde forskellige former for receptioner om formiddagen og her egner vores brunch-menuer sig fortrinligt.


Skal der børn med til festen?

Vi anbefaler, at børn under 6 år kan dele en kuvert af vores buffeter. Husk dog at bestille ekstra af de retter, der er portionsanrettet – Kontakt evt. kundeservice på 70 15 10 30 for hjælp. Antal kuverter kan gratis ændres indtil 8 dage før festen.

Det er også muligt, at bestille vores børnemenu, der er sammensat med de mindstes favoritter – Bestil fra 4 kuverter.

Se mere

Find din leveringspris

Vi leverer maden direkte til døren ligesom vi afhenter den tomme service efter festen – Tast dit postnummer og find din pris.

Den varme mad leveres i termokasser så den kan komme direkte på bordet uden at skulle varmes. Når du bestiller vælger du den ønskede spisetid og vi angiver et leveringsinterval på 1,5 time ud fra dette. Dagen før levering modtager du en SMS, hvor der er angivet et 45 minutters leveringsinterval.

Mad til reception

Skal du fejre en begivenhed eller mærkedag, men vil du ikke holde den helt store fest? Så er en reception ofte det oplagte valg. Det kan være til jubilæum, åbent hus, bryllup, til foredrag eller virksomhedsevent. Selvom fejringen er mindre formel, behøver du ikke gå på kompromis med maden. Med små anretninger kan dine gæster nemt mingle med hinanden, mens de får lidt lækkert til ganen.

 

Mundrette hapsere er den perfekte receptionsmad

Receptioner kan være meget forskellige og have mange anledninger. Fælles for dem er dog, at det er god stil at tilbyde dine gæster en bid mad. Til receptioner står dine gæster ofte op eller går rundt og mingler med de andre gæster. Derfor er små, mundrette anretninger oplagte, når man skal have maden i den ene hånd og måske samtidig et glas bobler i den anden.

Vores hapsere er velegnede til receptionen. Vores kokke har udvalgt og smagt sig frem til de lækreste smagskombinationer, som er blevet forenet i et stort udvalg af lækre hapsere. Retterne kommer i små portioner, som gæsterne nemt kan stå og spise samtidig med, at de er sociale med de andre gæster. Du bestemmer selv, om du vil forkæle dine gæster med nyfortolkninger på de velkendte favoritter, de smagfulde sliders eller det søde kagebord.

 

Du fokuserer på planlægningen, vi leverer maden

Når du skal afholde et arrangement, er der mange praktiske ting, der skal styr på. Gæster skal inviteres, der skal være styr på lokaler, der skal indkøbes gaver og drikkevarer, bookes foredragsholdere eller laves goodiebags. Og så er der maden. Der skal handles ind, planlægges, tilberedes, vaskes op og anrettes. Men lige netop maden kan du trygt overlade til os.

Uanset om din reception er en elegant fest, en afslappet sammenkomst eller noget derimellem, har vi hos Smageriet helt styr på at levere lækker og smagfuld mad til alle typer af fester. Du vælger selv, om du vil servere dine personlige favoritter eller gå med de velkendte klassikere. Humlen er, at du bestemmer maden og slipper for at bekymre dig om køkkenarbejde eller oprydning.

Det søde bord til reception

Er din reception om eftermiddagen? Så er det oplagt med det søde dessertbord, som forkæler både den søde tand og smagsløgene. En god kop kaffe med lækre kager og desserter til går du aldrig gået galt i byen med, og du kan være sikker på, at dine gæster får en hyggelig eftermiddag. Med vores hapsermenu kan du vælge mellem et stort udvalg af velsmagende desserter, der er lavet ud fra årstiden råvarer.