Nytårsmenu: Appetizer, forret, hovedret og dessert

Se allergener for menuen her

Pris: 399,- pr. kuvert

Appetizer

Cremet flødeost rørt med trøffel og hvidvinssyltede løg. Serveret i sprød krustade og toppet med spirer.

Krabbe vendt med mayonnaise og rogn. Serveret i sprød krustade med en sød ananasrelish og et strejf af citrus.

Forret

Bisque af jomfruhummer med fløde. Serveret med marinerede krebsehaler, sprød fennikel-crudité, tang-caviar, knasende rugflager samt stenovnsbagt maltbrød.

Hovedret

Tournedos af kalvemørbrad med cremet jordskokkepuré tilsmagt med brunet smør. Hertil bagte svampe i en butterdejs vol-au-vent. Serveret med Pommes Annette, sprøde aspargesbroccoli, syltede tranebær og rødvinsglace.

Dessert

Mørk og intens chokoladeganache i sprød, smørbagt tærtebund. Serveret med syrlig lemon cremefraiche, kompot af solbær og knuste nødder. Toppet med gylden marengs.

Pris: 399,- pr. kuvert

Vegetarmenu: Appetizer, forret, hovedret og dessert

Se allergener for menuen her

Pris: 399,- pr. kuvert

Appetizer

Cremet flødeost rørt med trøffel og hvidvinssyltede løg. Serveret i sprød krustade og toppet med spirer

Artiskokhummus vendt med wasabi perler. Serveret i sprød krustade og toppet med spirer.

Forret

Cremet blomkålssuppe lavet på hvid chokolade og et strejf af tabasco. Hertil sprød fennikel-crudité, lemon gremolata samt hasselmød- og maltknas. Toppet med sprøde rodfrugter og serveret med stenovnsbagt maltbrød.

Hovedret

Wellington med rødbede og intens svampefyld. Hertil cremet jordskokkepuré tilsmagt med brunet smør, syltede Borettana løg, sprøde aspargesbroccoli, tranebær og vegansk glace.

Dessert

Mørk og intens chokoladeganache i sprød, smørbagt tærtebund. Serveret med syrlig lemon cremefraiche, kompot af solbær og knuste nødder. Toppet med gylden marengs.

Pris: 399,- pr. kuvert

Børnemenu: Forret, hovedret og dessert

Se allergener for menuen her

Pris: 125,- pr. kuvert

Forret

Gratineret nachos med cheddarost og salsa.

Hovedret

Okse cheeseburger serveret med Pommes Rösti og snackgrønt.

Dessert

Chokoladebrownie pyntet med marshmallows dertil vaniljeparfait.

Pris: 125,- pr. kuvert

Fuldend nytårsmenuen med en af vores vinmenuer

Den Gode Vinmenu

En elegant vinmenu, der tager jer med på en smagsrejse fra sprød cremant til intens portvin. Start med frisk Brut de Charvis med duft af æble og ristet brød, fortsæt til den cremede og mineralske Chardonnay fra Chile, nyd derefter en dyb og frugtrig Ripasso fra Valpolicella – og afslut med Graham’s fløjlsbløde LBV-portvin fuld af modne bær.

Læs mere

Pris: 399,- (anbefalet til 4 personer)

OBS: Bestilling af vinmenuer forudsætter, at afhentning sker i en af H.J. Hansens vinbutikker: København, Århus eller Odense.

Luksus Vinmenu

En luksus vinmenu med dybde, finesse og balance fra start til slut. Begynd med den elegante Champagne Mandois, fyldig og cremet med noter af æble, citrus og friskbagt brød. Fortsæt til den newzealandske Chardonnay med frisk syre og aroma af lemon curd og brioche. Oplev derefter en kraftfuld Barolo med mørke toner af lakrids og blomster – perfekt til vores nytårsmenu. Afslut med en sød Banyuls Grand Cru med varme nuancer af tørret frugt og karamel.

Læs mere

Pris: 999,- (anbefalet til 4 personer)

OBS: Bestilling af vinmenuer forudsætter, at afhentning sker i en af H.J. Hansens vinbutikker: København, Århus eller Odense.

Levering

Leveringspris kun 125,-

Vi leverer din nytårsmenu uanset antallet af kuverter for kun 125,- kr. Vi leverer i hele Danmark, dog kun til fastland og brofaste øer.

Afhentning

Gratis afhentning

Igen i år har du mulighed for at afhente årets nytårsmenu i H.J. Hansens vinbutikker i Odense, Århus og København. Du kan vælge afhentningssted når du er gået til betaling.