Mad ud af huset til fødselsdag

Flag, sang, balloner og gaver er alt sammen vigtige ingredienser til en rigtig fødselsdag – et dejligt afbræk i hverdagen. Og det bedste af det hele er, at vi alle sammen har en om året og den kommer igen næste år. Det betyder mange gode anledninger til at samle familie og venner – for hvorfor nøjes med at fejre de runde dage?

Fødselsdage kan fejres på lige præcis den måde som du foretrækker, om det er en stille middag, en stor fest eller en uformel brunch. Hos Smageriet har vi maden, der passer til din fødselsdag.


Alle priser er i kr. pr. kuvert. Ekskl. leveringsomkostninger.

Levering til døren i hele landet
Gratis ændring indtil 8 dage før levering
Maden leveres varm og klar til servering

Vi har også menuer, der leverer fra 4 kuverter – Maden er selvfølgelig akkurat ligeså lækker.


Skal der børn med til festen?

Vi anbefaler, at børn under 6 år kan dele en kuvert af vores buffeter. Husk dog at bestille ekstra af de retter, der er portionsanrettet – Kontakt evt. kundeservice på 70 15 10 30 for hjælp. Antal kuverter kan gratis ændres indtil 8 dage før festen.

Det er også muligt, at bestille vores børnemenu, der er sammensat med de mindstes favoritter – Bestil fra 4 kuverter.

Se mere

Find din leveringspris

Vi leverer maden direkte til døren ligesom vi afhenter den tomme service efter festen – Tast dit postnummer og find din pris.

Den varme mad leveres i termokasser så den kan komme direkte på bordet uden at skulle varmes. Når du bestiller vælger du den ønskede spisetid og vi angiver et leveringsinterval på 1,5 time ud fra dette. Dagen før levering modtager du en SMS, hvor der er angivet et 45 minutters leveringsinterval.

Mad til fødselsdag

Hip, hip, hurra! Hvad end du runder et skarpt hjørne eller blot vil fejre, at hvert år er en gave, så fortjener du en smagfuld og lækker fest uden stress og jag. Når det vrimler med familiemedlemmer, børn og venner i hjemmet, haven eller forsamlingshuset, kan fødselsdage blive en stressende affære. Bestil maden hos os og få vores nyfortolkede favoritter lavet på årstidens råvarer leveret direkte til døren. Så er det ligesom at være gæst til din egen fest.

Bestil mad til fødselsdag, som dine gæster vil snakke om

Ender du ofte med at gå med de klassiske retter, når du skal holde fødselsdag? Det er både nemt og velkendt. Men andre gange skal der ske noget andet – noget mere. Og du kunne jo passende give dig selv den fødselsdagsgave, at du ikke skal bøvle med maden til din egen fest.

Bestiller du mad til din fødselsdag hos Smageriet, kan du slappe af og nyde dagen med dine gæster. Vi tilbereder den velkendte fødselsdagsmad med et tvist. Mad, der er, som du kender den, men hvor der er kælet for detaljerne, den gode smag og en indbydende anretning.

For mange er maden en stor del af en succesfuld fest. Det er maden, vi samles om og maden, der bliver samtalestarter blandt gæsterne.

Vores menuer og buffeter byder på de lækreste råvarer omdannet til smagsfulde retter, der både er lækre for øjet og for smagsløgene. Her kan du dykke ned i retterne og udforske lækre smage og måske sammensætninger, du ikke selv havde kastet dig over.

Mad fra Smageriet er mad, dine gæster kommer til at tale om.

Buffet, brunch eller årstidens design-selv-menu?

Mulighederne er mange, når der skal holdes fest. Skal det være den helt store fest med telt i haven? Hverdagsfesten med både børn og voksne? Eller måske en hyggelig fødselsdags brunch for de nærmeste? Heldigvis kan du helt selv vælge mellem vores indbydende menuer. Vi har noget til enhver begivenhed, og der er ingen andre end dig, der bestemmer, hvilken menu du skal vælge til hvilken type fest.

Med vores populære hapsere er der mad til alt lige fra forfesten, hvor maden ikke skal være det bærende element, til det store setup hvor alle skal være mætte. Her vælger du selv dine anretninger, hvor du og dine gæster kommer på en gastronomisk rejse gennem mange forskellige smagsoplevelser.

Årstidens design-selv-menuer er lavet på friske råvarer fra sæsonen, der er sammensat til lækre retter, der passer til årstiden. Vores buffet/menukort skifter fire gange om året, så du får retter og råvarer, der er baseret på og passer til årstiden. Du bestemmer selv, hvad du og dine gæster skal nyde af retter til din fødselsdag. Det kan være dine personlige favoritter eller måske de nytænkte klassikere, der falder i alles smag.

 

Bestil nemt mad til din fødselsdag

Nu har du bestemt dig for, at du vil nyde din fest og ikke bruge hele dagen i køkkenet, mens dine gæster hygger sig. Så er det tid til at vælge, hvilken type mad der skal danne rammen for festen. Heldigvis har vi gjort det nemt at vælge og bestille lige netop den buffet eller menu, der får din mund til at løbe i vand.

Vælger du en af vores faste menuer, skal du blot vælge antal kuverter, og så er du klar til at bestille. Vælger du en af vores lækre hapser- eller design-selv-menuer, får du selv indflydelse på, hvad du og dine gæster skal sætte tænderne i til festen. Du vælger blot de retter, der tiltaler dig mest, mens du kan følge prisen hele vejen. Det tager kun få klik, og så har du bestilt mad til din fest.

 

Mad til fødselsdag leveret lige til døren

Dagligdagen drøner af sted, og du skal passe både arbejde, sociale relationer, træning, familie og måske også børn og ægtefæller. Og når det så endelig er den tid på året, hvor du skal fejres og nyde din dag, skal der være tid til afslapning og gode stunder. Og det er netop dét, vi leverer hos Smageriet – naturligvis sammen med den gode smagsoplevelse.

Skal du holde fest, leverer vi med glæde maden lige til døren. Maden kommer flot anrettet på porcelænsfade, så det bliver så nemt som muligt for dig at få maden direkte ind på bordet. Kræver noget af maden en tur i ovnen, kommer den med en letforståelig vejledning til den korrekte tilberedning. Vores salater leveres med dressing og crunch ‘on the side’, så du selv kan sætte det sidste touch og servere en helt frisk og sprød salat, der ikke falder sammen.

Så bliver det ikke nemmere at invitere dem, du holder af til en fantastisk fødselsdagsfest.