MAN-TOR 9:00 - 17:00
FRE-LØR 9:00 - 18:00
SØNDAG 9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

70151030

Din bestilling er tom

Leveringspris
 BEREGN

Smageriet hjælper med den rigtige mad til din studenterfest

Det er en helt speciel fornemmelse, når du endelig står med dit eksamensbevis eller svendebrev i hånden. Du har færdiggjort en uddannelse, og den store dag markeres ofte med en studenterfest. Men en fest kræver store forberedelser, og det kan være svært at holde styr på alt det, som skal arrangeres. Derfor kan det være en god idé at få noget hjælp! 

 
Hos Smageriet kan du finde den helt rigtige studentermenu, uanset om du er mest til tapas i haven, en overdådig buffet eller en festmenu med 4 retter. Når du bestiller mad og drikke til studenterkørsel og -gilde hos os, kan du slappe helt af på selve dagen og bare nyde din fest. 

Warning: Undefined variable $rowCount in /var/www/smageriet.dk/wp-content/themes/smageriet/page-landingpage.php on line 74

Sådan får du styr på mad og drikke til studenterfest

Rigtig mange vælger at fejre dagen ved at samle både venner og familie til en studenterfest eller et svendegilde. I den forbindelse har Smageriet en række bud på, hvordan den helt rigtige studentermenu kan se ud. 
 
Du kan for eksempel vælge imellem en af vores mange buffeter. Her kan du selv sammensætte alle dine favoritter i vores Design Selv Buffeter eller prøve en buffet sammensat af vores kokke. Uanset hvilken studenterbuffet du vælger, er der mulighed for at tilpasse indholdet, så det passer til dig og dine gæster. 

 

Se vores udvalg af buffeter her

 

Slip for at stå i køkkenet med maden til din studenterfest

Du kan også se på en af vores menuer, hvor du frit kan vælge mellem 2, 3 eller 4 forskellige retter. Smageriet har både studentermenuer og -buffeter i alle prisklasser, så du har mulighed for at finde lige præcis den løsning, som passer til dit budget. 
 
Alle retter til din studentermenu leveres færdigtilberedte - anrettet på hvid porcelæn - lige til at sætte på bordet. På denne måde slipper du for at stå mere i køkkenet end højest nødvendigt. Vi bringer ud i hele landet, så vi kan hjælpe dig med mad til din studenterfest, uanset hvor du bor. 

 

Se vores udvalg af menuer her

Find inspiration til den helt rigtige studentermad

Hver sommer er der tradition for, at de nye studenter kører i enten bus, lastbil eller hestevogn, når de skal på rundtur fra familie til familie. Men det kan være lidt svært at finde ud af, hvad for noget mad du skal servere i forbindelse med studenterkørsel.

 

I har typisk ikke ret lang tid hos hver familie, så det skal helst være noget lidt let. Hos Smageriet kan du få en række lette løsninger, som nemt kan tilpasses netop din studenterkørsel og dine gæster. Du kan for eksempel servere hapsere. Her kan du frit vælge mellem de mange lækre, små retter, og sammensætte din helt egen menu til studenterfesten.

 

Hapserne leveres flot anrettet og så godt som klar til servering. Du kan med fordel vælge at supplere hapsermenuen med nogle af Smageriets gode vine – på denne måde slipper du helt for forberedelserne af både mad og drikke til din studenterkørsel.

Hvad gør vi, hvis en gæst melder afbud?

Det er altid svært at vide præcist, hvor mange gæster du får, når du skal holde studenterfest. Det kan være, at du har fået et sent afbud eller en uforudset ekstra gæst. Det har vi fuld forståelse for, og det er derfor muligt at rette i din ordre indtil 8 dage før, festen skal afholdes. Her kan du også helt annullere bestillingen af maden uden tab af penge, hvis uforudsete udfordringer skulle være dukket op.

 

Du kan også både tilpasse antal kuverter og menuernes indhold, så du får leveret lige præcis det, du har brug for. For et lille tillægsbeløb pr. kuvert kan du overveje at tilkøbe en afbestillingsbeskyttelse, som gør det muligt at aflyse festen uden beregning i sidste øjeblik. Denne forsikring kan dog kun benyttes, hvis der er tale om alvorlig akut sygdom eller dødsfald i den nærmeste familie. Hvis du ønsker denne service, skal den bestilles samtidig med, at du bestiller mad til din studenterfest.


DU KAN STOLE PÅ OS

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

SE KONTROLRAPPORT

FØLG OS

 

   FACEBOOK
   
   INSTAGRAM
   
   YOUTUBE
   
   NYHEDSBREV

NAVIGATION

 

 


 

DU KAN BETALE MED

DU KAN STOLE PÅ OS

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

TRUSTPILOT

    

 
SE KONTROLRAPPORT

 

NAVIGATION

 

 


 

DU KAN BETALE MED