Brug for at ændre din ordre? Gå til kundelogin |
MAN-LØR | 9:00 – 18:00 |
SØNDAG | 9:00 – 13:00 |
|
|
KUNDESERVICE 70151030 |
MIN MENU
Vis/Skjul valg
|
MIN MENU
TILPAS MENU
- Vælg Hovedret
- Vælg Kartoffel
- Vælg Tilbehør
- Vælg Sauce
- Vælg Dessert
- Vælg Forret
EKSTRA
- Vælg Vine
Fra
280,00
pr. kuvert
min 4 kuverter
ex. miljøtillæg & fragt
Menupris | |
Ekstra tilkøb | |
Kuverter Min. 4 kuv. |
|
Weekendmenu - fra 4 kuverter

Fra
280,00
pr. kuvert
ex. miljøtillæg & fragt
Prøv vores Weekendmenu fra 4 kuverter (NYHED)
Med vores Weekendmenu kan du glæde dig til en hovedret med mør tournedos skåret af kalvemørbrad - og dertil tilbehør. Som det søde punktum en skøn Gateau Marcel med knust, hvid chokolade og friske bær.
Pris for 2 retter: 280 kr.
Tilkøb forret: Vol-au-vent med skaldyrsfyld i hummersauce pyntet med frisk dild for 35 kr.
Værd at vide:
Menuen leveres kold i engangsservice - og kræver blot en let opvarmning før servering.
Vi vil gerne bede om din bestilling senest 3 dage før levering.
Med vores Weekendmenu kan du glæde dig til en hovedret med mør tournedos skåret af kalvemørbrad - og dertil tilbehør. Som det søde punktum en skøn Gateau Marcel med knust, hvid chokolade og friske bær.
Pris for 2 retter: 280 kr.
Tilkøb forret: Vol-au-vent med skaldyrsfyld i hummersauce pyntet med frisk dild for 35 kr.
Værd at vide:
Menuen leveres kold i engangsservice - og kræver blot en let opvarmning før servering.
Vi vil gerne bede om din bestilling senest 3 dage før levering.
TIP! Vores dygtige kokke har forberedt en menu til dig, men du kan også tilpasse din egen menu på fanerne herunder.
Tilpas indhold
Hovedret
Hovedret
Vælg mindst 1 Hovedret
![]() |
Tournedos af kalvemørbrad stegt med timian
Pris: 129,50
|
Pris: 129,50
|
Kartoffel
Kartoffel
Vælg mindst 1 Kartoffel
![]() |
Små kartofler i brunet smør med timian og citron
Pris: 15,00
|
Pris: 15,00
|
Tilbehør
Tilbehør
Vælg mindst 1 Tilbehør
![]() |
Grønkålssalat med granatæbler, saltmander og salatost
Pris: 15,00
|
Pris: 15,00
|
Sauce
Sauce
Vælg mindst 1 Sauce
![]() |
Stegte svampe og ryste ribs i cremet sauce
Pris: 20,00
|
Pris: 20,00
|
Dessert
Dessert
Vælg mindst 1 Dessert
![]() |
Gateau marcel med syrlig hindbærcoulis, knust hvid chokolade og friske bær
Pris: 40,00
|
Pris: 40,00
|
Forret
Forret
Suppler med 1 ret
Vol au vents med skaldyrsfyld i hummersauce og frisk dild
Pris: 40,00
|
Pris: 40,00
|
Ekstra
Vine
Vine
Huset Rosévin Bakersfield Lodi Premium Zinfandel (Californien)
Druesorter: Zinfandel
Anbefalet til: Fisk, skaldyr, lyst fjerkræ, salater og aperitif. Pris: 49,95
|
Pris: 49,95
|
||||
"Champagne" Spansk mousserende vin. Cava Brut Estrella de Oro. Druesorter: Parellada, Xarel-lo samt Marcabeo. Anbefales til: aperitif, fisk og skaldyr, sprøde salater, lette tapas og milde oste. Nyd vinen ved 6-8°C. Estrella de Oro er en klassisk Cava fra Spanien, der er udviklet mellem producenten og egen sommelier. Den er fremstillet på de kendte druer Parellada, Xarel-lo samt Marcabeo. Cava’en er fremstillet efter den traditionelle metode som betyder at 2. gæringen har fundet sted i flasken. Det er under 2. gæringen af bobler fremkommer. Pris: 79,95
|
Pris: 79,95
|
||||
Husets hvidvin Castelli Amici Pinot Grigio (Italien) Druesorter: Pinot Grigio Anbefalet til: Fisk, skaldyr, lyst fjerkræ, salater og aperitif. Pris: 49,95
|
Pris: 49,95
|
||||
Husets rødvin Gilardino Appassimento (Sicilien) Druesorter: Blend af klassiske druer fra Puglien i Syditalien. Anbefalet til: Alle kraftige retter, alle kødretter, især oksekød og lam. Pris: 49,95
|
Pris: 49,95
|
||||
Moscato d'Asti Arione (Italien) Klassisk og sødlig Italiens mousserende vin, Druesorter: Moscato Anbefales til: Frisk frugt, isdesserter, perfekt som et glas i utide. Servér vinen velafkølet i champagneglas, og glem ALDRIG at lægge en ekstra flaske på køl. Pris: 69,95
|
Pris: 69,95
|
Det siger kunderne på | ![]() |