Fra 199,00 pr. kuvert min. 10 kuv. ekskl. levering

Vinterens design-selv-menukort

Leveres fra 1/11 til 28/2

2 retter til 55,00

3 retter til 70,00

Rejer og krebsehaler

med hummermayo, krydderurter og puffede ris - portionsanrettet

 

Røget lakserulle

med tangsalat, puffede ris og gomadressing - portionsanrettet

 

Hvidløgsmarineret rejer

med glasnudler, edamamebønner, sesam og soyadressing - portionsanrettet

 

Letrøget kyllingebryst

med syltede græskar på sprød salat toppet med græskarkerner - portionsanrettet

 

Rørt rødbedetatar

med trøffelmayo, sprøde rugbrødschips og frisee salat - portionsanrettet

 

Balsamicobagte cherrytomater

med avocadocreme og sprøde croutoner - portionsanrettet

 

Røget mørbrad af gris

med sennepsmayo, tranebær og gammelknas - Portionsanrettet

 

Tartelet

 med klassisk høns i asparges pyntet med frisk hakket persille (skal lunes)

 
Tillægspris: + 40,00

Helstegt rosa oksemørbrad

 med timian (skal lunes)

 
Tillægspris: + 15,00

Oksesteg

langtidsbraiseret i mørk hvidtøl - varm og klar

 
Tillægspris: + 10,00

Rosastegt kalvesteg

med salvie - sous Vide - skal lunes

 

Langtidsstegt yderlår af gris

med honning og timian (varm og klar)

 

Klassiske frikadeller

som mormor lavede dem (varm og klar)

 

Græsk krydret frikadeller

af oksekød (varm og klar)

 

Confiterede andelår

med syltet rødløg - varm og klar

 

Kyllingebryst

med persilleolie, citron og grana padano - varm og klar

 

Galette med spinat, søde kartofler, rødløg og blød ost

hertil sauce verte

 

Galette med varmrøget laks, spinat, svampe og hytteost

hertil tartarsauce.

 

Galette med kartoffel, fløde, chorizo og springløg

hertil tzatziki

 

2 retter er med i prisen

Derefter 20,00 pr. ret

Klassiske flødekartofler

(varm og klar)

 

Små kartofler

i brunet smør med timian og citron - varm og klar

 

Kartoffelsalat

vendt i sennepsvinaigrette, springløg, syltede rødløg og frisk dild

 

Kartoffel/selleri tærte

med krydderurter - skal lunes

 

2 retter er med i prisen

Derefter 20,00 pr. ret

Grønkålssalat

med granatæbler, blåbær, saltmandler og salatost

 

Bagte marinerede rødbeder

med valnødder og karse

 

Rucola & spinatsalat

med figner, appelsin, abrikos og rug

 

Tomatsalat

af cherrytomater, mozzarella og persilleolie

 

Bønnesalat

med pærer, tyttebær og ristede boghvedekerner

 

Konkyliepasta vendt med romesco, grillet peberfrugt

toppet med semi dried tomater, bacon og grana

 

Broccolisalat

med saltbagt selleri og tranebær vendt i estragon vinaigrette toppet med balsamico ristede græskarkerner

 

Salat med perlebyg

frisk spinat, forårsløg, syltede rødløg og sennepsvinaigrette

 

Rocky road-brownie

med karamel, marsmellows, ristede hasselnødder og vanilje is

 

Cheesecaske

med crumble toppet med syrlig æble og appelsin - Portionsanrettet

 

Skovbærtærte

med skum og knust pistacie

 

Æblekage

med kanel, skum og knas - portionsanrettet

 

3 slags oste

vesterhavsost, cremet gorgonzola og rødkit med druer - hertil syltede blommer - serveret med kiks

 
Tillægspris: + 25,00

Dessertbuffet

med et udvalg af petit four, mini æblekage med kanel, skum og knas og mini lemoncurd

 

40,00 pr. ret

2 stk. sliders

briochebolle med bøf bearnaise og crispy chicken med tomatsalsa (skal lunes)

 

Klassiske frikadeller og Kartoffelsalat

vendt i sennepsvinaigrette, springløg, syltede rødløg og frisk dild - skal lunes

 

15,00 pr. ret

2 retter til 25,00

3 retter til 35,00

4 retter til 45,00

Mørk durumbaguette

samt smør (skal lunes)

 

Stenovnsbagt baguette

samt smør (skal lunes)

 

Havregrødsbrød

samt smør (skal lunes)

 

Græskarkernebrød

samt smør (skal lunes)

 

Kuvertbrød

bagt med malt og havsalt samt smør (skal lunes)

 

Pisket hvidløgssmør

 

Pebersauce

med madagascar peberkorn (skal lunes)

 

Klassisk Bearnaisesauce

(skal lunes)

 

Rødvinssauce

(skal lunes)

 

Skal dine gæster forkæles lidt ekstra?


Pris: 15,00 pr. kuv.

Galette med kartoffel, fløde, chorizo og springløg

hertil tzatziki

Pris: 15,00 pr. kuv.

Galette med spinat, søde kartofler, rødløg og blød ost

hertil sauce verte

Pris: 15,00 pr. kuv.

Galette med varmrøget laks, spinat, svampe og hytteost

hertil tartarsauce

Pris: 15,00 pr. kuv.

Knasende butterdej

med karamelliserede løg og røget cherrytomater