Cremet flødeost rørt med trøffel og hvidvins syltede løg. Serveret i sprød krustade og toppet med spirer & Artiskokhummus vendt med wasai perler. Serveret i sprød krustade og toppet med spirer
Fra
399,00
pr. kuvert
min. 2 kuv.
ekskl. levering
4-retters nytårsmenu - vegetarisk
Leveres fra 30/12 til 31/12
Ekstraordinær mad til årets sidste aften
Når kun det bedste er godt nok – så skal du vælge denne smagfulde 4-retters nytårsmenu. Der er kælet for menuen, så du og dine gæster kan afslutte året med en enestående smagsoplevelse. Prisen for menuen er 395 kr. pr. kuvert.
Du får:
→ Forret: Cremet hummersuppe med krebsehaler, brunoise af vinter grønt, cremefraiche, grøn olie og purløg. Serveres med stenovnsbagt brød.
→ Mellemret: Rørt rødbedetatar med trøffel mayo, sprøde rugbrødschips og frisee salat.
→ Hovedret: Tournedos af kalvemørbrad serveres med cremet selleripure, kartoffelfondant, glaserede mini porre, syltet boljsebeder og rødvinsglace.
→ Dessert: Chokoladefondant med jordbærcoulis hertil vaniljesyltede havtorn, brombær og rabarber, frisk mynte og florsukker på toppen.
Værd at vide:
Menuen leveres fra 2 kuverter i hele landet for 100 kr. Menuen leveres i engangsservice og der skal således ikke returneres noget service. Menuen leveres kold og med udførlig tilberedningsvejledning.
Menuen leveres den 30. december 2022.
Psst... Husk også at bestille en lækker børnemenu lige her.
Når kun det bedste er godt nok – så skal du vælge denne smagfulde 4-retters nytårsmenu. Der er kælet for menuen, så du og dine gæster kan afslutte året med en enestående smagsoplevelse. Prisen for menuen er 395 kr. pr. kuvert.
Du får:
→ Forret: Cremet hummersuppe med krebsehaler, brunoise af vinter grønt, cremefraiche, grøn olie og purløg. Serveres med stenovnsbagt brød.
→ Mellemret: Rørt rødbedetatar med trøffel mayo, sprøde rugbrødschips og frisee salat.
→ Hovedret: Tournedos af kalvemørbrad serveres med cremet selleripure, kartoffelfondant, glaserede mini porre, syltet boljsebeder og rødvinsglace.
→ Dessert: Chokoladefondant med jordbærcoulis hertil vaniljesyltede havtorn, brombær og rabarber, frisk mynte og florsukker på toppen.
Værd at vide:
Menuen leveres fra 2 kuverter i hele landet for 100 kr. Menuen leveres i engangsservice og der skal således ikke returneres noget service. Menuen leveres kold og med udførlig tilberedningsvejledning.
Menuen leveres den 30. december 2022.
Psst... Husk også at bestille en lækker børnemenu lige her.
Forret
1 ret er med i prisen
Cremet blomkålssuppe lavet på hvid chokolade og et strejf af tabasco. Hertil sprød fennikel-crudité, lemon gremolata samt hasselnød- og maltknas. Toppet med sprøde rodfrugter og serveret med stenovnsbagt maltbrød