Fra 399,00 pr. kuvert min. 2 kuv. ekskl. levering

4-retters nytårsmenu - vegetarisk

Leveres fra 30/12 til 31/12

1 ret er med i prisen

Cremet flødeost rørt med trøffel og hvidvins syltede løg. Serveret i sprød krustade og toppet med spirer & Artiskokhummus vendt med wasai perler. Serveret i sprød krustade og toppet med spirer

 

1 ret er med i prisen

Cremet blomkålssuppe lavet på hvid chokolade og et strejf af tabasco. Hertil sprød fennikel-crudité, lemon gremolata samt hasselnød- og maltknas. Toppet med sprøde rodfrugter og serveret med stenovnsbagt maltbrød

 

1 ret er med i prisen

Wellington med rødbede og intens svampefyld. Hertil jordskokkepuré, syltede Borettana løg, sprøde aspargesbroccoli, tranebær og vegansk glace

 

1 ret er med i prisen

Mørk og intens chokoladeganache i sprød, smørbagt tærtebund. Serveret med syrlig lemon cremefraiche, kompot af solbær og knuste nødder. Toppet med gylden marengs

 

Skal dine gæster forkæles lidt ekstra?


Pris: 15,00 pr. kuv.

Galette med kartoffel, fløde, chorizo og springløg

hertil tzatziki

Pris: 15,00 pr. kuv.

Galette med spinat, søde kartofler, rødløg og blød ost

hertil sauce verte

Pris: 15,00 pr. kuv.

Galette med varmrøget laks, spinat, svampe og hytteost

hertil tartarsauce

Pris: 15,00 pr. kuv.

Knasende butterdej

med karamelliserede løg og røget cherrytomater

Pris: 40,00 pr. kuv.

2 stk. sliders

briochebolle med bøf bearnaise og crispy chicken med tomatsalsa (skal lunes)