Mad ud af huset til bryllup

For mange regnes brylluppet som den største fest i deres liv og en af de vigtigste dage. Derfor bruges der ofte lang tid på at planlægge og finde de rigtige løsninger til tøj, festlokaler, pynt osv. Maden spiller naturligvis en vigtig rolle i den sammenhæng – Smageriet har mange muligheder for at sammensætte den perfekte bryllupsmenu, uanset om dagen skal fejres med en intim middag eller et brag af en fest.

En bryllupsdag er altid værd at fejre, uanset om det er de store mærkedage som selve brylluppet, sølvbrylluppet eller guldbrylluppet.


Alle priser er i kr. pr. kuvert. Ekskl. leveringsomkostninger.

Levering til døren i hele landet
Gratis ændring indtil 8 dage før levering
Maden leveres varm og klar til servering

Skal der børn med til festen?

Vi anbefaler, at børn under 6 år kan dele en kuvert af vores buffeter. Husk dog at bestille ekstra af de retter, der er portionsanrettet – Kontakt evt. kundeservice på 70 15 10 30 for hjælp. Antal kuverter kan gratis ændres indtil 8 dage før festen.

Det er også muligt, at bestille vores børnemenu, der er sammensat med de mindstes favoritter – Bestil fra 4 kuverter.

Se mere

Find din leveringspris

Vi leverer maden direkte til døren ligesom vi afhenter den tomme service efter festen – Tast dit postnummer og find din pris.

Den varme mad leveres i termokasser så den kan komme direkte på bordet uden at skulle varmes. Når du bestiller vælger du den ønskede spisetid og vi angiver et leveringsinterval på 1,5 time ud fra dette. Dagen før levering modtager du en SMS, hvor der er angivet et 45 minutters leveringsinterval.

Mad til bryllup

Når I skal fejre kærligheden og bryllupsklokkerne ringer ud, er maden med til at danne rammen om en fuldendt fest. De unikke gastronomiske oplevelser er med til at skabe uforglemmelige minder fra en af livets vigtigste begivenheder. Og med vores bryllupsmenu får I serveringer, der er lidt ud over det sædvanlige. Lækre retter med noget for enhver, hvor der er kræset om smagen og den flotte anretning. Leveret lige til døren.

 

Mad til bryllup der er mindeværdigt

Skal du holde bryllup? Så stort tillykke! Brylluppet er en festlig begivenhed, der, uanset om det er en intim middag eller et brag af en fest, vil være foreviget i minderne mange år ud i fremtiden. Og her er maden en stor og vigtig del af, at dagen bliver en succes, og at minderne bliver gode.

Vi kan ikke hjælpe med at få bordplanen til at gå op, eller hvilken farve pynt I skal vælge. Til gengæld er vi skarpe på at levere smagssymfonier, hvor det hele går op i en højere enhed. Vores retter er skabt af sæsonens råvarer, hvor der er kælet lidt ekstra for detaljen og den lækre smag. Det er kernen i vores velkendte klassikere med et twist, der byder på retter, de fleste kender (og elsker), men som kan noget mere.

 

Vi leverer den perfekte bryllupsmenu til dig

Den perfekte bryllupsmenu handler om de rigtige smagssammensætninger, tilberedninger og valg af råvarer. Mad, der er kræset for, og hvor smagen sidder lige i skabet. Vores kokke sikrer, at din bryllupsmenu er velsmagende og forkæler dine smagsløg, så du kan lade skuldrene falde og vide, at dine gæster bliver glade og mætte.

Hos Smageriet har vi et stort udvalg af lækre menuer og buffeter, der passer perfekt til et bryllup. Med vores faste 3-retters menuer har vi på forhånd skabt en smagssymfoni af lækre råvarer, der giver den perfekte helhedsoplevelse. Her er der ikke sparet på noget, og du og dine gæster bliver både forkælet med forret, hovedret og dessert.

Det fantastiske til et bryllup er, at det er gommen og bruden, der bestemmer, hvordan dagen skal forløbe. Også når det kommer til mad. Med vores design-selv-menuer kan I helt selv bestemme, hvilke retter I og jeres gæster skal spise jer mætte i til festen. Her vælger I mellem 3 slags kød, 2 slags kartofler og 2 slags salater – og I kan naturligvis tilvælge både forret og dessert, hvis det frister.

 

Forkæl dine gæster med lidt godt til ganen i løbet af dagen

Sultne maver giver sjældent en god stemning. Derfor kan det være en god idé at tilbyde dine gæster små snacks i løbet af dagen. Det kalder vi hapsere. Vores hapsere er små, smagfulde anretninger, der slukker den lille sult. Retterne er portionsanrettede og byder på alt fra fisk og ost til sliders og flere forskellige desserter. Med de små anretninger er det nemt at tage maden med rundt og mingle med de andre gæster.

 

Du får en tryg oplevelse – lige fra bestilling til levering

Et bryllup er en stor begivenhed, der sammen med den uendelige glæde og lykke er præget af utallige ting, der skal planlægges, arrangeres og tages stilling til. Du kan trygt overlade maden til os og dermed fjerne en byrde fra dine skuldre. Så kan du koncentrere dig om at vælge den helt rigtige kjole, få tidsplanen på plads, organisere bordplanen og alt det, der nu hører med.

Når du har bestilt, får du tilsendt en ordrebekræftelse, som indeholder en letlæselig vejledning til tilberedning af din mad (i tilfælde af at noget kræver let opvarmning). Herefter får du en bekræftelse på, at din bestilling er modtaget og komplet, og du modtager en endelig bekræftelse inden for 24 timer. Har du spørgsmål undervejs, kan du nemt komme i kontakt med os. Vi har åbent 363 dage om året – også om søndagen.

Du nyder festen, vi leverer din bryllupsmenu lige til døren

Bryllupsfesten er en af livets store fester, som du vil huske tilbage på resten af dit liv. Derfor er det ærgerligt, hvis praktik og bekymring fylder så meget, at du glemmer at nyde den store dag. Hos Smageriet leverer vi din mad lige der, hvor du skal holde dit bryllup. Det er uanset, om du skal holde festen hjemme, i et stort telt i haven, i et lejet lokale eller andet.

Maden er anrettet på hvide porcelænsfade, så du kan sætte det direkte ind på bordene. Har du bestilt noget, der kræver tilberedning, medfølger der en overskuelig vejledning. Og så afhenter vi naturligvis alt service igen, så det kan genbruges.