Den gode mad til årets møder & konferencer

Møder og konferencer kan være spændende arrangementer og inspirere til nye idéer. Men det kan også være nogle lange dage med meget ny information, der skal tages ind. Lidt godt til ganen er med til at forbedre effektiviteten og give et nyt skud energi.

Velsmagende anretninger til møder og konferencer

Mad er den bedste kilde til energi. Og energi skal der til, når man skal være effektiv til et møde eller konference. Og hvorfor ikke samtidig forkæle dine medarbejdere eller gæster med et lækkert måltid, der gør dagen mere overskuelig?

Hos Smageriet leverer vi appetitlige smagsoplevelser lige til døren. Maden er enten anrettet på hvide porcelænsfade eller i små skåle, så de er lige til at sætte frem på bordet.

Vil du sikre mætte maver, er vores buffeter eller menuer et godt valg. Her kan du tage det nemme valg med vores faste menuer eller selv vælge de retter, du synes, der lyder tiltalende. Du kan også vælge vores portionsanrettede hapsere, der er perfekte til den lille sult eller som et måltid, der skal være nemt at spise og servere.

Vil du have et skræddersyet tilbud?

Lyder vores menuer og buffeter som noget for jer? Vil du vælge den nemme løsning, næste gang der skal afholdes møde eller konference? Så kontakt vores kundeservice i kontaktformularen herunder. De sidder klar med rådgivning til det rigtige valg for jer, oplysning om priser og meget mere.

Vi glæder os til at levere maden til jeres møde eller konference.

Kontakt os og få et tilbud

Fordele i får som virksomhed når i handler hos Smageriet

🍽️ Skræddersyet menu som passer til jeres arrangement og jeres virksomhed

☎️ Mulighed for personlig kundeservice alle ugens dage

🚚 Levering i hele landet (fastland & brofaste øer)

✔️ Mulighed for afbestillingsforsikring, hvis der skulle opstå noget akut som forhindrer jer i at holde fest

🧾 Mulighed for EAN-fakturering