Barnedåb - mad og menuer fra Smageriet catering

Barnedåben er vore traditionelle måde at navngive vores børn her i Danmark, og sådan en begivenhed skal selvfølgelig fejres. Det er let at få leveret diner transportable til barnedåben. Nendenfor har vi samlet en række menuforslag, til barnedåben.

Verdenskøkkenet - Design selv

Pluk dine favoritter fra menuen og få lige den buffet, du ønsker dig!
Verdenskøkkenet - Design selv

Den store buffet

Dine gæster skal medbringe god appetit, for her er meget at vælge mellem - 3 forretter, 10 retter på hovedretsbuffeten og 4 desserter.
Den store buffet

Design selv Buffet

Vælg selv: 3 slags kød og 4 slags tilbehør. 
Design selv Buffet

Brunchbuffet - Vælg selv

Sammensæt-din-helt-egen-brunchbuffet
Stor brunchbuffet - Vælg mellem et hav af forskellige retter. Herudover medfølger: Stempelkaffe - Theudvalg - Sukker - Creamer
Brunchbuffet - Vælg selv

Eksklusiv brunch

Eksklusiv Brunch er et overflødighedshorn af delikatesser. Nyd den til fødselsdag, tøsefest eller før et sjovt arrangement. Den er fyldt med sundt, smagfuldt og sødt...
Eksklusiv brunch

Fingerfood Buffet

Stående Buffet med 6 - 12 retter
Fingerfood Buffet

 

Barnedåben 
Er en festdag både for barnet, familien og hele menigheden, som får et nyt medlem. Ved dåben bliver vi velsignet og får løftet om, at Gud altid vil følge os. Ved dåben får familie og venner barnets navn at vide, samt lov at se den lille, hvis de ikke har haft chancen endnu.

Det er aldrig for sent
De fleste bliver døbt, mens de er helt små, men man kan blive døbt i alle aldre. Nogle bliver døbt som voksne, og andre før deres konfirmation.