Barnedåb - mad og menuer fra Smageriet catering

Smageriet tilbyder alle forældre, der står foran barnedåben at levere en udsøgt middag med spændende smagsindtryk fra nær og fjern. Smageriet kombinerer kendte nordiske retter med krydderier, frugter og grønt fra syd. Det synes de fleste kunder er både opsigtsvækkende og lækkert: Det giver et dejligt frisk pust og masser af snak hen over festbordet til barnedåben.  Hvorfor ikke begynde med at overveje, hvorvidt Smageriet skal levere en hel særlig menu til dåben, som vil imponere og glæde gæsterne?

Smageriet anbefaler kulinarisk catering til barnedåb:

Den store buffet

Dine gæster skal medbringe god appetit, for her er meget at vælge mellem - 3 forretter, 10 retter på hovedretsbuffeten og 4 desserter.
Den store buffet

Design selv Buffet

Vælg selv: 3 slags kød og 4 slags tilbehør. 
Design selv Buffet

Brunchbuffet - Vælg selv

Sammensæt-din-helt-egen-brunchbuffet
Stor brunchbuffet - Vælg mellem et hav af forskellige retter. Herudover medfølger: Stempelkaffe - Theudvalg - Sukker - Creamer
Brunchbuffet - Vælg selv

Eksklusiv brunch

Eksklusiv Brunch er et overflødighedshorn af delikatesser. Nyd den til fødselsdag, tøsefest eller før et sjovt arrangement. Den er fyldt med sundt, smagfuldt og sødt...
Eksklusiv brunch

Fingerfood Buffet

Stående Buffet med 6 - 12 retter
Fingerfood Buffet

 

Hvad skal barnet hedde?

Isabella eller Emma? William eller Mikkel? Hvad skal barnet hedde? Isabella og William var de to mest populære navne, som blev givet til den nye generation. Det kan være svært at beslutte sig for et passende navn til den lille ny, når forældrene samtidig har så mange andre praktiske ting at tænke på op til en barnedåb. Der skal laves og udsendes invitationer til dåben, festlokaler skal bookes, bordplan og bordkort til barnedåben skal udformes og meget mere, her er der hjælp at hente hos http://www.festen.dk/Barnedaab. Kære forældre - der findes masser af hjælp at hente.